Vietnamesisk kyllingsalat – middag på 15 minutter!

image_pdfimage_print

Neida, dette er ikke bogus! Denne retten  smaker helt sjef, er supersunn og går på en fyk og en smell. Hva venter du på?

IMG_4853

Middag på en kvart:

(til en person)

kjøtt av ca 1/2 ferdig grillet kylling (ta vekk skinn og bein)

1/2 agurk, kuttet i strimler med feks en ostehøvel

1 gulrot, kuttet i strimler med feks en ostehøvel

1/2 sjalottløk, i skiver

1 håndfull koriander, hakket

1/2 rød chili, finhakket

saft av 1 lime

1 ts brunt sukker

1 ts fiskesaus/fish sauce (står sammen med woksauser sov i butikken) bruk evt soyasaus hvis nøden er stor

ca 1 ss peanøtter

Lag dressingen først. Bland sukker, lime, chili og fiskesaus og la stå mens sukkeret løser seg opp. Ha resten av ingrediensene på et fat,  hell dressingen over og  SPIS!

IMG_4855

(Visited 242 times, 1 visits today)

4 Comments

  • Reply hannebux April 9, 2013 at 10:01 am

    Dette er jo den eneste riktige retten å lage i dag. Herrrlig!

    • Reply bollefrua April 9, 2013 at 11:35 am

      Så bra! I aim to please;) Fin tirsdag, Hanne!

  • Reply Irene April 29, 2013 at 8:28 pm

    Veldig god, og ikke minst: enkel og rask å lage (den slo til og med an hos barna!)

    • Reply bollefrua April 30, 2013 at 8:14 am

      SÅ BRA! Veldig gøy med tilbakemeldinger på oppskrifter jeg legger ut. 🙂

    Leave a Reply