Da Bollefrua møtte de andre matbloggerene (og fikk smake en sabla god skinke)

image_pdfimage_print

Det skjedde i de dager at Matbloggsentralen (i samarbeid med Nortura) inviterte til matbloggtreff hos Andreas ViestadGeitmyra gård. Gården ligger idyllisk til, midt i tjukkeste Oslo (selvmotsigelse, tror du? Nope).

Geitmyra gård (Dette bilde er lånt fra bygg.no)

 

Jeg hadde god tid da GPS’en ga signal om at jeg var fremme, og satt litt i bilen for å ikke komme pinlig tidlig. Men da det endelig var på tide å gå, viste det seg selvsagt at jeg IKKE var på helt riktig sted. Så hvis du skal til Geitmyra en vakker dag (og det bør du), så beregn nok tid for den ligger litt gjemt, som en hemmelig hage.

Hovedanledningen til sammenkomsten var at Gilde i disse dager lanserer en ny, langtidsmodnet spekeskinke, nemlig Æra. Andreas (som forøvrig er en kunnskapssrik og kul fyr) har vært i Spania og hentet inspirasjon. Han lagde SINNSYKT god mat med den deilige skinken som en sentral ingrediens og jeg hadde heldigvis IKKE spist middag før jeg kom. 😉

 

IMG_5146

 

 

IMG_5148

Tørket spekeskinke med løyrom, rømme og gressløk. Love it.

 

IMG_5150

 

IMG_5138

 

IMG_5152

 

IMG_5136

Mr. Viestad in the house.

Takk til Nortura, Andreas Viestad, Matbloggsentralen og alle de som var med, for en fortreffelig aften!

(Ta en titt på disse fine bloggene, da vel)
(Visited 203 times, 2 visits today)

KATEGORIER: Omtale , Snikksnakk

5 Comments

  • Reply Liza Jenssen May 25, 2013 at 7:56 pm

    Hei og takk for sist, hyggelig å møte deg.
    Fint innlegg:)
    Klem
    Liza

    • Reply bollefrua May 25, 2013 at 8:19 pm

      Takk i like måte, Liza!:) Rappa listen din over matbloggere som var med, fint å fremheve hverandre. 🙂 Fortsatt god helg, Liza. Klem!

  • Reply Fyllt lunsjbrød med spekeskinke, ruccola og brie | Bollefrua May 26, 2013 at 7:04 pm

    […] fylles med hva som helst, men jeg hadde fått noen deilige spekeskiver fra Gilde på forrige ukes matbloggtreff og hadde lyst til å bruke  […]

  • Reply Tomatbrød alla Viestad | Bollefrua June 1, 2013 at 4:01 pm

    […] jeg av Andreas Viestad da jeg var på Geitmyra gård, for en tid tilbake. Mer om det kan du lese her.  Idèen er like enkel som den er rask og dessuten svært […]

  • Reply Bollefruas favorite fastfood | Bollefrua June 4, 2013 at 5:19 pm

    […] den lille spekeskinkebonanzaen hjemme hos Andreas Viestad, har jeg hatt et lite lager av spekeskinke i kjøleskapet. Nice! Jeg […]

  • Leave a Reply