Da Bollefrua møtte de andre matbloggerene (og fikk smake en sabla god skinke)

Det skjedde i de dager at Matbloggsentralen (i samarbeid med Nortura) inviterte til matbloggtreff hos Andreas ViestadGeitmyra gård. Gården ligger idyllisk til, midt i tjukkeste Oslo (selvmotsigelse, tror du? Nope).

Geitmyra gård (Dette bilde er lånt fra bygg.no)

 

Jeg hadde god tid da GPS’en ga signal om at jeg var fremme, og satt litt i bilen for å ikke komme pinlig tidlig. Men da det endelig var på tide å gå, viste det seg selvsagt at jeg IKKE var på helt riktig sted. Så hvis du skal til Geitmyra en vakker dag (og det bør du), så beregn nok tid for den ligger litt gjemt, som en hemmelig hage.

Hovedanledningen til sammenkomsten var at Gilde i disse dager lanserer en ny, langtidsmodnet spekeskinke, nemlig Æra. Andreas (som forøvrig er en kunnskapssrik og kul fyr) har vært i Spania og hentet inspirasjon. Han lagde SINNSYKT god mat med den deilige skinken som en sentral ingrediens og jeg hadde heldigvis IKKE spist middag før jeg kom. 😉

 

IMG_5146

 

 

IMG_5148

Tørket spekeskinke med løyrom, rømme og gressløk. Love it.

 

IMG_5150

 

IMG_5138

 

IMG_5152

 

IMG_5136

Mr. Viestad in the house.

Takk til Nortura, Andreas Viestad, Matbloggsentralen og alle de som var med, for en fortreffelig aften!

Mat på bordet
The kitchn Queen
Superwoman
Cesilies matblogg
Kjøkkenet
Idéfull
Lizas matverden
Momsemat
Spiselandslaget
(Ta en titt på disse fine bloggene, da vel)