Ukemeny!

image_pdfimage_print

Hos Bollefrua bor det to små og to store. Noen digger spicy mat med masse grønnsaker, mens andre er mest glad i Toro tomatsuppe. Jeg skal ikke nevne navn, men du skjønner det sikkert selv. Når jeg skal planlegge hva vi skal spise til middag, har jeg som oftest to innpåslitne fyrer over skuldrene. Se for deg den ene med glorie som prøver å overbevise meg om å lage noe barna liker (men som jeg synes er kjedelig) og den andre med små horn i pannen som påpeker at litt hvitløk og chili aldri har skadet noen. (Hvis du gjettet at jeg mente at det var de to barna mine som hang over skuldrene mine, tok du altså feil. At de er litt innpåslitne er riktig, men derimot bryr de seg ikke så mye om menyplanlegging).

Denne ukemenyen er et forsøk på å gjøre alle fornøyde, men kanskje mest meg selv. Glad mamma er bra mamma.. 😉 Ha en utmerket uke!

Mandag: Tomatsuppe! 

 

http://bollefrua.files.wordpress.com/2012/10/img_23011.jpg?resize=761%2C761

 
Tirsdag: Lun thaisalat..

Onsdag: Hjemmelaget fiskegrateng 🙂

Torsdag: Penne carbonara.

Fredag: NACHOS!

Lørdag: Spansk salat 


Søndag: Klin til med elggryte!

Baketips: Eltefrie havrebaguetter.

 

(Visited 174 times, 1 visits today)

KATEGORIER: Ukemeny

TAGGED AS:

4 Comments

 • Reply hannebux June 3, 2013 at 8:17 am

  eltefrie bagetter – så digg. med havre, lizm. det må jo testes- jeg lurer på hva toro har gjort med tomatsuppen sin. hemmelig ingrediens? den er på en måte the mother of alle tomatsupper. barna mine vil BARE ha den. kanskje de vil spise den hjemmelagede hvis jeg frister med havrebagetter. med masse smør. ha en herrrlig uke!

  • Reply bollefrua June 3, 2013 at 7:52 pm

   Godt det er flere av oss som taper kampen mot Toro!;) Men serr.. Lag havrebaggiser. Dødsgode! God uke, Hanne:)

 • Reply ingvild June 3, 2013 at 8:05 pm

  Hallo på deg bollefru! Fekk akkurat vite at du hadde denne bloggen, og så flott den var! Gjærbakst er jo berre fantastisk då! Skal følge med her 🙂 Klemmar frå alt-muleg-bloggaren på Eskeland

  • Reply bollefrua June 3, 2013 at 8:28 pm

   Åh, så hyggelig å høre fra deg! Stor klem tilbake:)

  Leave a Reply