Bollefrua: ett år som Bloggefrue!

Da jeg logget meg på wordpress i dag, fikk jeg beskjed om at det er et år siden jeg ble Bollefrua. Det får en si! Absolutt verdt å feire. Og skal jeg si det selv, så bakte jeg noe fabelaktig i dag. Helt tilfeldig! Mer om det i morgen… 😉

Bollefrua 1år

Hvis jeg skal forsøke å oppsummere det siste året, rent bloggmessig, så er jeg i grunnen veldig fornøyd. Jeg koser meg som Bollefrue! Og aller mest er det hyggelig at dere leser det frua skriver. Og kommer med tilbakemeldinger, det er fint. Bloggen har per dags dato 85 epostfølgere, det er jo 85 mer enn i fjor. Den har hatt 128124 sidevisninger, best ever var 15 februar med 6591 visninger! (Lesernes VG, må vite..) Jeg har skrevet 210 innlegg! Mennesker fra 90 land har vært innom her. Kjekt!

De mest populære oppskriftene er helt klart foccaciabrødene mine og da spesielt dette (trykk på bilder for å komme til oppskrift):

IMG_3630

En annen leserfavoritt er pavlovaen min. Med den vant jeg også en plass i årets Coop-kalender! (Miss May..)

Mine enkle, grove rundstykker er også mye i vinden:

IMG_4420

Her kommer noen av mine egne favoritter (bare klikk på bilde, så er det strake veien til oppskriften):

IMG_4879

IMG_3258

IMG_5436

Jeg kunne visst holdt på en stund, merker jeg. 😉

Hvor går så veien videre for Bollefrua? Jeg fortsetter i allefall! Men jeg tenker på at bloggen trenger en facelift, bare så det er sagt. Hvis noen har noen ideer eller kunnskap å dele, så tar jeg i mot forslag med takk.

Så til alle mine kjære lesere: Takk for at dere finns og for at dere stikker innom frua! Stay tuned. <3 Klem fra Astrid