Enkel laksemousse på 1-2-3!

IMG_1257

 

Det er november, det er mørkt og gråværet omslutter området der jeg bor. Mange er uvenner med denne unnselige måneden, men ikke jeg. En ekte julejunkie vet å sette pris på dagene før desember banker på.
MEN, det betyr ikke at jeg ikke har behov for litt ekstra kos i høstmørket! Så i dag deler jeg oppskriften på litt luksuspålegg som du enkelt kan slenge sammen for å pimpe opp hverdagen.

Pimp my November:

100 g kremost naturell
100 g creme fraiche
200 g røkelaks, grovhakket
revet skall av en (økologisk) sitron
saft av en halv sitron
1 ss kremet pepperrot på tube
2 ss finhakket dill

Ha alle ingrediensene i en bolle og bruk en stavmikser til å mose alt, men ikke for mye. Tenk at du vil ha litt tekstur på moussen, ikke bare en glatt puré. Alternativ kan du ha alt i en foodprosessor og mose det der. Server med godt brød, dill og sitronbåter. Dette kan også være en god forrett eller brukes som kanape. Smaker uansett nydelig!

 

IMG_1251

Oppskriften så jeg på BBC.