Luksustoast med røkelaks, stekt egg og avocado
Blir du også litt lei av de samme kjedelige brødmåltidene? Da MÅ du prøve denne digge blingsen! Nydelig kombinasjon av laks, egg, Philadelphiaost og avocado. Bare å glede seg! 🙂
Du trenger:
(En porsjon)
litt smør
2 skiver brød
1 egg
2 skiver røkelaks
0,5 avocado, skivet
noen tynne skiver rødløk
ca 1 ts philadelphiaost naturell (kan sløyfes)
1 håndfull salatblader
litt frisk sitronsaft + en sitronbåt til servering
salt og pepper
Slik gjør du:
Ha smør på begge sider av begge brødskivene. Kutt ut en sirkel eller et hjerte i den ene skiven. Varm en stekepanne til medium varme og stek brødene i ca tre minutter på den ene siden. Snu skivene og knekk egget ned i midten av skiven som har et hull. La steke 3 minutter til. Ta ut brødskiven uten egg og legg et lokk på pannen og la egget steke ferdig ( du velger selv om du vil ha myk plomme osv).
Smør litt Philadelphia på den ene skiven og fordel laks, salat, avocado og rødløk oppå. Skvis over sitron og salt/pepper. Legg eggeskiven på toppen og SPIS.