Ibens kaninmuffins

image_pdfimage_print

For ikke lenge siden feiret vi vår vesle Ibens toårsdag! Og etter å i en årrekke ha fortrengt mitt behov for søtt og koselig til fordel for biler og spiderman, var det helt på sin plass med både rosa og kaniner! 😉

Du trenger:

(24 stk)

2,5 dl solsikkeolje

3,5 dl sukker

4 dl fint revet gulrot

3 egg

4 dl hvetemel

1 ts bakepulver

1 ts natron

0,5 ts salt

0,5 ts muskatnøtt (malt)

1 ts kanel

 

Kremostglasur:

400g  philadelphia ost, naturell.

3 dl melis

4 ts vaniljesukker

smak til med sitronsaft

Pynt: 

store marshmallows, klippet i to på langs

sjokolade linser til nese og øyne

rosa isstrø til å dyppe ørene i

 

Rør sukker og olje “hvitt” og rør så inn gulrøttene. Tilsett egg, et av gangen. Bland alt det tørre som gjenstår og rør inn. Legg muffinsformer i et muffinsbrett og fyll formene litt over halvfulle. (Jeg gjorde altså dette i to omganger). Stek på 200 grader i ca 15 minutter. Avkjøl på rist.

Pisk/rør ost, melis og vaniljesukker. Smak til med sitronsaft. Smør på muffins.

Dypp marshmallows som er klippet i to i rosa strø og sett på som ører. Dekorer med sjokoladelinser.

 

Kos deg!

(Visited 409 times, 2 visits today)

KATEGORIER: Bursdag , Muffins

TAGGED AS:

1 Comment

  • Reply Kjersti Webb May 22, 2017 at 12:48 pm

    Åh så fina. Grattis till Iben. Helt galet att det redan gått 2 år!!!!!! Du kommer att få din “girltime” on i dubbla omgångar snart, vänta tills hon börjar hitta på egna idéer 🙂 Säger mamman som haft 2 “slumber parties” i vår!!!!! Efter mina tjejer hade sina 2 års dagar och de förstod att kalas är en möjlighet så började planerna för nästa kalas eller numera “fest” och detta börjar ca. 3 månader innan varje kalas varje år:) #becarefulforwhatyouwishfor

  • Leave a Reply