Innbakte pølser med ost og butterdeig
Vet du hva? Jeg er litt lat. Litt bedagelig anlagt er kanskje en penere innpakning? Uansett. Litt lat, men jeg elsker å imponere og glede andre. Derfor er det ingenting som er bedre enn enkel og smakfull mat man kan servere til noen man liker godt. Særlig på dager som dette: varme, sol og lyse netter. Dette er dessuten superpopulært blant barna også. OG egner seg godt som en tapas rett. Latskapen lenge leve ass!
Du trenger:
(20 stk)
10 grillpølser
4 plater butterdeig
20 små osteskiver (kan sløyfes)
1 egg, sammenvispet
sesamfrø
Slik gjør du:
Sett ovnen på 225 grader, vanlig over- og undervarme. Dekk et stekebrett med bakepapir.
Del pølsene i to.
Tin butterdeigplatene og kjevle dem litt utover. Del hver plate i fem striper. Legg en oste skive på hver stripe og rull deigen/osten rundt pølsebitene. Legg over på stekebrettet. Pensle med egg og strø over sesamfrø. Stek midt i ovnen i ca 10 minutter eller til gylne og sprø. La ligge på brettet et par minutter før du løfter dem over på rist. Server lune/varme med litt ketchup.
Kos deg!