Salat med chevre, serranoskinke og honningkaramelliserte valnøtter.

image_pdfimage_print

Hvis jeg bare skal lage middag til meg selv, lager jeg veldig ofte salat. Kjapp, sunn og snadder fruemat. Ekstra lettvint blir det om du spanderer på deg en pose ferdigvasket salat. Bollefrua gjorde det.

You need (i tillegg til love..):

Salat (Jeg brukte ruccolamiks, ferdig vasket..)

5 cherrytomater, halverte

En halv avocado i biter

2 skiver serranoskinke

5 skiver chevre

En liten håndfull valnøtter

En ts honning

Litt smør

Lag vinaigrette av saft av ca en halv sitron, litt olivenolje, 0,5 ts sennep, et knust hvitløksfedd, litt salt og pepper.

Begynn med å ha nøtter, honning og smør i en stekepanne. La nøttene surre i pannen til de en gyldne og blanke.

Stek osten på relativt høy varme i en tørr teflon/nonstick stekepanne.

Legg salat, tomat og avocado på ønsket fat/tallerken og bland inn vinaigretten. Dander nøtter, skinke og stekt, lun ost.  Sweet!

(Visited 8,572 times, 5 visits today)

KATEGORIER: Salat

TAGGED AS:

4 Comments

  • Reply Hallo fredag! Er du her igjen? « Bollefrua October 26, 2012 at 8:00 pm

    […] vinaigrette […]

  • Reply Vårsalat med jordbær og spekeskinke | Bollefrua May 23, 2013 at 1:22 pm

    […] dressing kan du bruke litt olivenolje, balsamico og evt salt og pepper eller en vinaigrette, som jeg gjorde denne […]

  • Reply Per-arne February 20, 2016 at 10:04 pm

    Nydelig salat, takk for oppskrift!

    • Reply bollefrua February 20, 2016 at 10:09 pm

      Så hyggelig! En absolutt favoritt for meg og. 🙂

    Leave a Reply