Fiskepinner med cornflakescrunch og coleslaw

image_pdfimage_print

Det føles alltid som en personlig seier når jeg lager noe jeg vanligvis ville kjøpt. Fiskepinner er intet unntak. Det er overhode ikke vanskelig å lage fiskepinner, men litt klissete er det faktisk. Men det er det verdt. Begynn med coleslaw:

 

Coleslaw:

I en bolle har du:

2-3 fedd finhakket hvitløk

1 finhakket rød chili

3 ss rødvinseddik

litt salt

6-7 ss Hellmans majones

som du blander godt. Ha i strimlet kål, mellom en halv og en kvart, og 3 revne gulerøtter. Sett kaldt til servering.

Fiskepinner med cornflakescrunch:

 

500 gram laksefilet uten skinn og ben, skåret i passende biter

3 ss mel blandet med 1 ts salt og litt nykvernet pepper

1 egg, lett sammenhvispet

ca1,5 dl knust cornflakes (cornflakes knuser du ved å ha de i en ren plastpose og denge løs med feks en kjevle, men det skal ikke bli pulverisert)

Sett tre litt dype tallerkener på rad og rekke. I den første har du melblandingen, den neste egg og den siste cornflakes.

Vend først fisken i mel:

Så i egg:

Så i cornflakes:

La fisken ligge på et tørt underlag noen minutter, så coatingen får satt seg.

Stek et par minutter på hver side, i olje, i relativt varm panne. Server med coleslaw, sitronbåter og carbs of your choice.

 

(Visited 432 times, 1 visits today)

KATEGORIER: Fisk , Hverdagsmiddag

TAGGED AS:

5 Comments

  • Reply Ida September 17, 2012 at 6:32 pm

    Du, disse var VELDIG gode!! Liker bloggen din så godt 🙂

    • Reply bollefrua September 17, 2012 at 6:37 pm

      Kjære Ida, nå ble jeg veldig glad! Tusen takk! Og fiskepinnene ER gode;)

  • Reply Bollefruas første ukemeny! « Bollefrua January 13, 2013 at 9:07 pm

    […] Onsdag:  Fiskepinner med corn flakes-crunch og coleslaw. […]

  • Reply Bente April 14, 2013 at 6:54 pm

    I dag har vi prøvd fiskepinnene dine Astrid. De ble kjempegode og de skal vi lage flere ganger 🙂

    • Reply bollefrua April 14, 2013 at 7:33 pm

      Jippi! Så morsomt å høre. 🙂 Hils og klem

    Leave a Reply to bollefrua Cancel Reply