Bollefrua på byens beste vestkant

image_pdfimage_print

Det er kanskje like greit at jeg bytter navn til Frognerfrua for det er her jeg skal bo de neste ukene. Den siste uken har vært stri, jeg skal ikke forsøke å stikke det under en stol. Å tømme en leilighet er ingen spøk. Dere som er gode på planlegging og organisering er kanskje litt misunnelige på oss som prokrastinerer og tror at vi lever sånn festlig og impulsivt, men det er altså ikke så enkelt og glamorøst som mange tror. Så til tross for at jeg jobber temmelig bra under press, har vi vært avhengige av snille hjelpere. TAKK til dere. Og takk til Herr Bolle som er superdupersterk! <3 En av tingene som har sinket oss er at vi har gitt bort alt mulig vi ikke har bruk for lenger og demontering osv tar sin tid. Men det føles fint å pay it forward, ikke minst i et bærekraftig perspektiv. Men alt slitet, svetten og tårene har ikke vært forgjeves. Bollefrua har lært en ting eller to om seg selv. Som for eksempel hvor mange tomme banankasser jeg kan bære i slengen (5), hvor mange dager lenger man bør beregne på flytting og pakking enn man opprinnelig har planlagt (3), hva forskjellen er på å parkere bilen og kjøpe kaffe 07.30 og 09.30 (500kr) and the list goes on. Planen er å komme litt i orden nå, så jeg kan komme i gang med kokingen igjen, og noe må i ovnen før torsdag for da har vi jammen en seksåring i hus!

20130108-203827.jpg

20130108-205043.jpg

Dette er for øvrig mitt første iPad innlegg hvis noe ser rart ut. Ikke optimalt, men ikke noe pc oppe og går ennå. 🙂

(Visited 111 times, 1 visits today)

KATEGORIER: Snikksnakk

2 Comments

  • Reply Divamamma January 9, 2013 at 1:27 am

    Kjekt med litt hjelp da:)

    • Reply bollefrua January 9, 2013 at 7:25 am

      Så absolutt! Og ikke minst helt nødvendig;)

    Leave a Reply