Da jeg logget meg på wordpress i dag, fikk jeg beskjed om at det er et år siden jeg ble Bollefrua. Det får en si! Absolutt verdt å feire. Og skal jeg si det selv, så bakte jeg noe fabelaktig i dag. Helt tilfeldig! Mer om det i morgen… 😉
Hvis jeg skal forsøke å oppsummere det siste året, rent bloggmessig, så er jeg i grunnen veldig fornøyd. Jeg koser meg som Bollefrue! Og aller mest er det hyggelig at dere leser det frua skriver. Og kommer med tilbakemeldinger, det er fint. Bloggen har per dags dato 85 epostfølgere, det er jo 85 mer enn i fjor. Den har hatt 128124 sidevisninger, best ever var 15 februar med 6591 visninger! (Lesernes VG, må vite..) Jeg har skrevet 210 innlegg! Mennesker fra 90 land har vært innom her. Kjekt!
De mest populære oppskriftene er helt klart foccaciabrødene mine og da spesielt dette (trykk på bilder for å komme til oppskrift):
En annen leserfavoritt er pavlovaen min. Med den vant jeg også en plass i årets Coop-kalender! (Miss May..)
Mine enkle, grove rundstykker er også mye i vinden:
Her kommer noen av mine egne favoritter (bare klikk på bilde, så er det strake veien til oppskriften):
Jeg kunne visst holdt på en stund, merker jeg. 😉
Hvor går så veien videre for Bollefrua? Jeg fortsetter i allefall! Men jeg tenker på at bloggen trenger en facelift, bare så det er sagt. Hvis noen har noen ideer eller kunnskap å dele, så tar jeg i mot forslag med takk.
Så til alle mine kjære lesere: Takk for at dere finns og for at dere stikker innom frua! Stay tuned. <3 Klem fra Astrid
11 Comments
Hatter og boller – gratulerer med dagen! Takk for spennende, morsomme og smakfulle oppskrifter som bare må prøves!
Gleder meg til fortsettelsen?
Klem
A
Anne, du er jammen grei! 🙂 Tusen takk og fortsatt god sommer til deg!
Grattis Bollefrue!
Takk, venninnen til Bollefrua!:)
Grattis! Nå vet jeg ikke om bollefruer drikker bobledrikker, men det ville nå jeg ha spandert på meg på en sånn stor dag.
Det eneste tipset jeg har til deg er å poste flere middagstips. Jeg baker ikke så ofte og er alltid glad for tips til hverdagsmat (men nå er det kanskje boller og bakst som bollefrua er mest kjent for – og som andre lesere er mest glad i…)
Takk, søte deg! Er jo veldig glad i å bake, men tanken med bloggen er å skrive om og lage akkurat det jeg har lyst til, så middagstips er et godt tips! 😉 Har en middagssalat som jeg tror du vil digge, tipper den kommer i morgen. Si fra hva du synes:) God mandag, Marianne!
I will! 🙂
Veldig flott og oppsummerende artikkel om ditt første år. Liker veldig godt at du deler inn i lesernes favoritter og så dine egne favoritter. Like viktig, spør du meg. Du er god til å skrive! Jeg synes skriving er like viktig som matlaging, så jeg kommenterer sånt. Siden du er lærer (og jeg har vært lærer), må jeg nesten gi deg en karakter: Særdeles godt, fru Bollefrue, og særlig den lille bollegrisen er en hjerteknuser!
Kjære Trude. Jeg skjønner jo at du må ha vært en god lærer, siden du er så flink til å gi så fine tilbakemeldinger! Tusen takk, you made my day:) Ha en fin søndag! Astrid
Bare hyggelig! Det er veldig enkelt å være god lærer med en så fin blogg. God søndag 🙂
Takk! 🙂 God søndag til deg og!