Squashpizza med pepperoni og mozzarella – SNADDER!

image_pdfimage_print

IMG_6917

 

Disse minipizzaene var så gode at jeg ble glad. I seg selv er det kanskje ikke så spesielt, for veldig mye mat gjør meg direkte oppstemt. Likevel. Det var noe ekstra denne gangen. Var det fordi jeg følte meg kjempesunn fordi bunnen er av squash? Eller fordi de var lagd i en fei? Var det den butikk-kjøpte tomatsausen som gjorde at jeg i følte meg litt rampete i tillegg til at det smakte så godt? Mest sannsynlig var det en blanding av alle disse faktorene, i tillegg til smeltet ost. Jeg ville antakelig gått over lik for smeltet ost. Eller kanskje ikke.

 

IMG_6923

 

Kjappe og sunne minipizzaer:
(10-12 stk, avhengig av størrelsen på squashen)
1 squash, ikke for tynn
olivenolje til pensling
litt tomatsaus, jeg brukte Santa Maria pizzasaus på flaske
ca en halv ball mozzarella, jeg brukte bøffel
pepperoni, strimlet
evt litt strimlet basilikum til pynt
nykvernet pepper

Skjær squash i 1-1,5 cm tykke skiver (blir de for tynne faller de litt sammen). Pensle med olje på begge sider og grill 2 minutter på hver side på middels varme, men IKKE mer. Legg på et bakepapirkledd stekebrett og ha på litt saus, ost og pepperoni på toppen. Stek på 225 grader til osten har smeltet og evt fått litt farge. Kvern over litt pepper og dryss over basilikum. SPIS og bli glad. Og sunn.

 

IMG_6919

(Visited 382 times, 1 visits today)

No Comments

Leave a Reply