Er du på jakt etter den perfekte waldorfsalat? Look no further! Denne oppskriften har fulgt min familie i en årrekke og den leverer ALLTID. Og hver gang jeg lager den tenker jeg: Fy flate så enkelt og godt! Hvorfor lager jeg ikke dette oftere?
En perfekt blanding av smaker og konsistens. Litt søtt, litt syrlig, litt bittert og litt salt. Har fortsatt litt igjen i kjøleskapet som jeg skal kose meg med i kveld og vet du hva? Jeg deler ikke med noen så du får lage din egen! 😉
Waldorfvinneren:
3 epler
3 ananasringer, i små biter
3 stilker stang selleri, i tynne skiver
100 gram druer, delt i to
1 dl valnøtter
1,5 dl majones
1,5 dl pisket kremfløte
litt sitronsaft
2 ts sukker
Ha skårne frukt, grønnsaker og nøtter i en bolle og bland sammen. Pisk fløten med sukker, men ikke stivpisk den. Ha i majones og pisk til alt så vidt er blandet. Smak til med sitronsaft, ca 3-4 ts. Ha kremblandingen over i bollen med frukt og grønnsaker og bland alt. Sett kjølig til servering. SPIS.
7 Comments
Hvor mange porsjoner er oppskriften til?
Skal det være som tilbehør til kalkun eller koldtbord? Vi har det oftest til koldtbord og da til ca åtte personer. Kalkun, kanskje seks? Men lag nok, for den er GOD! (Også dagen etter:)
Det skal være tilbehør til kalkun, og vi er 8 pers. Lage litt ekstra da:) Takk for svar:)
Ja! Tror den får ben å gå på. 🙂
[…] Her har du noen forslag til enkel og god mat til sommerfesten, konfirmasjon, 17.mai, jentekveld osv. Håper du finner noe som smaker! ? https://bollefrua.no/2015/12/27/verdens-beste-waldorfsalat/ […]
Kan den lages dagen før?
Beklager sent svar! <3 Ja, det går fint.