I kveld får du et tips til en enkel, sunn og dødsgod salat som funker til både middag og lunsj (dagen etter). Jeg spiste dette to dager på rad denne uken og kjenner at dette kommer på menyen neste uke også. 😉
Du trenger:
(nok til 3-4 porsjoner)
Til tunfiskrøren:
1 stilk stangselleri, i små terninger
1 eple, kjernehus og evt skall fjernet og delt i terninger
0,5 rødløk, finhakket
3 ss hakket kapers, hakket
3 bokser tunfisk i vann, avrent
Ca 3 ss sitronsaft
Ca 3-4 ss majones
Ca 3-4 ss lettrømme eller kesam
salt og pepper
Tilbehør:
(Per persjon)
0,5 avocado
1 kokt egg
1 tomat
noen skiver agurk
en neve grønn salat
1 skive grovbrød
evt noen sitronskiver
Ha alle ingrediensene til røren i en bolle og bland godt. Smak til med salt, pepper og sitron.
Legg opp salaten på tallerkener og KOS DEG.
PS. Tunfiskrøren kan også brukes som pålegg.
PS 2: Hiv oppi litt kokt pasta, så har du en deilig pastasalat.
No Comments