Tre himmelske gryter og tre søte innslag til påskeuken
Det er palmesøndag og mange har kanskje litt bedre tid i uken som kommer. Her har du tre middagsretter som skal godgjøre seg mens du kan gjøre noe du har lyst til. Som for eksempel å bake en deilig kake eller nydelige hot cross buns, engelske påskeboller. 😉
Trykk på linkene for oppskrifter!
Ingen påske uten lam! Og her faller kjøttet av beina, så mørt er det.
http://bollefrua.no/langtidskokte-lammeskanker-med-smordampede-asparges-og-ovnstekte-poteter/
Min beste elggryte! Magisk.
http://bollefrua.no/2013/01/06/utradisjonell-elggryte-med-rodbeter-og-portvin-vanvittig-godt/
Denne slår alltid an og lager nesten seg selv.
http://bollefrua.no/2015/12/14/biff-bourguignon-verdens-beste-gryterett/
Hot cross buns baker jeg alltid langfredag.
http://bollefrua.no/2014/04/20/hot-cross-buns/
Gult er alltid kult og ingenting slår suksessterte!
http://bollefrua.no/2016/02/22/suksessterte/
Kanskje unntatt sitronterte..
http://bollefrua.no/2015/09/20/perfekt-syrlig-sitronterte-min-favorittkake/
Ha en god uke!:)