God påske, godt folk! Har du hatt det fint? Jeg har ikke vært på fjellet, men til gards og i byen. Også har jeg spist uforskammet mye god mat, så nå er jeg mett og belåten og klar for SALAT! Denne “ukemenyen” byr derfor på masse sunn mat, et passe sunt brød og en skikkelig usunn kake. Så får du se hva som frister. 😉
Oppskriften på mitt superpopulære kneippbrød får du her:
https://bollefrua.no/2014/03/06/kanongodt-kneippbrod/
Pastasalat med smak av sommer:
https://bollefrua.no/2015/08/25/min-beste-pastasalat-med-serranoskinke-parmesan-og-avocado/
En litt annerledes kyllingsalat:
https://bollefrua.no/2013/08/21/lun-sotpotetsalat-med-kylling-og-peanotter/
https://bollefrua.no/2014/05/08/rask-nudelsalat-med-spro-gronnsaker-og-asiatisk-dressing/
Og en kake som tar kaka, hvis du skjønner hva jeg mener. 😉
https://bollefrua.no/2014/03/09/blondies-med-macademianotter-karamell-mork-sjokolade-og-havsalt/
No Comments