Bollefrua og det nye livet (en tilstandsrapport)

image_pdfimage_print


Jeg ligger i sengen og tenker på livet. De siste månedene har vært så travle, at å ligge her, helt alene og helt stille, kjennes ut som en slags luksusaktivitet. Fra å ha levd et rolig (rolig? Alt er relativt) permisjonsliv med lille frøkna, så har vi flyttet og pusset opp. SAMTIDIG som at frøkna har begynt i barnehage og jeg er tilbake i jobb. Dessuten har hu Bollefrua (mitt alter ego) begynt å ta på seg betalte innlegg på bloggen, noe som er veldig gøy og litt krevende. (PS. Alle betalte innlegg er merket “annonse” og jeg har som mål at du skal få gode oppskrifter i disse innleggene også). Ikke minst har jeg rukket å bli førr!

Så hva ligger den gamle, avdankede bloggeren og tenker om livet?

Jo, jeg tenker på at jeg må bli bedre på aksept.
Å akseptere at jeg ganske ofte har det rotete. Og samtidig slutte å håpe og tro at dette vil endre seg med det første. Den tids illusjoner er herved forbi!
Å akseptere at jeg har begrenset med krefter og energi. Og samtidig slutte å unnskylde meg for det.
Å akseptere at det er mye en travel trebarnsmor ikke rekker. (Vil gå mer på restaurant, kino, konsert, trene, redde verden). Og heller være fornøyd med det lille jeg får gjort.
Og med det ønsker jeg deg verdens beste uke som kommer! Takk for at du følger akkurat meg. <3

(Visited 1,020 times, 1 visits today)

KATEGORIER: Snikksnakk

TAGGED AS:

2 Comments

  • Reply Silje October 3, 2016 at 9:03 am

    Takk! Trebarnsmødre er de egentlige superwoman!

    • Reply bollefrua October 4, 2016 at 7:29 pm

      Ja, ikke sant søta?:)

    Leave a Reply