Enkle lakseruller

image_pdfimage_print

img_2028

 

Vet du hva jeg plutselig har oppdaget? Det har jo jaggu blitt november! Så i kveld kjører jeg en myk oppvarming til selskapssesongen med disse enkle lakserullene som både kan brukes som apertif, fingermat eller til og med forrett. Men vet du hva jeg også har oppdaget i kveld? De er jaggu gode som kveldsmat og. 😉

Du trenger:
(ca 16 stk)
2 ss snøfrisk
1 ss creme fraiche
1 håndfull dill, finhakket
saft av ca 0,5 sitron (smak deg frem)
2-3 ss kapers
2 håndfuller ruccula
150 g røkelaks i skiver
2 lefser

Slik gjør du:
Rør sammen snøfrisk, dill og creme fraiche og smak til med sitron.
Fordel blandingen på lefsene og smør utover. Legg på laks, ruccula og kapers og rull tett sammen.
Skjær hver rull i åtte biter. Skjær først på skrå, så rett, så på skrå, så rett osv. På denne måten kan de stå rett opp på fatet og se fine ut. 🙂

Kos deg.

img_2032

(Visited 2,524 times, 6 visits today)

KATEGORIER: Brunch , Fingermat , Forrett , Koldtbord , Kveldskos , Kveldsmat , Laks

TAGGED AS:

2 Comments

  • Reply Rah January 6, 2018 at 1:28 pm

    Hei!
    Bruker du potetlefse?

    • Reply bollefrua January 6, 2018 at 3:57 pm

      Det stemmer. 🙂

    Leave a Reply