Egg og bacon for jålebukker.

image_pdfimage_print

I dag var det gråvær og halvkjip stemning på øya. Da må man flotte opp der det flottes kan. Jeg begynte med å gi helt kjipe brødskiver en facelift ved å stikke ut sirkler med et glass. Finn et glass som har omtrent samme diameter som en muffinsform.

Så smører du fire av formene i et muffinsbrett med litt smeltet smør.  Legg brødet i de smurte formene. Stek 6-8 baconskiver noen minutter, men de skal ikke bli sprø. La renne litt av på kjøkkenpapir. Kle sidene av muffinsformene med to skiver bacon, en og en halv funker også. Ha litt revet ost i hver form.

Så trenger du fire egg. Skill plomme og hvite og ha hviten i formen først. Ha plommen på toppen.

Stek i ovnen på 180 grader til ønsket konsistens. Server med friske urter og tomater.  Og dagen min ble ganske bra etterhvert den.

(Visited 296 times, 1 visits today)

KATEGORIER: Egg

TAGGED AS:

7 Comments

  • Reply Hanne August 18, 2012 at 9:09 pm

    Næææmmmmen!! Simsalabin!! Fantastiske Astrid 🙂

  • Reply Kanel och vanilj February 4, 2013 at 3:00 pm

    Vad gott det ser ut!

    • Reply bollefrua February 4, 2013 at 5:34 pm

      Så hyggelig å høre!:) Ha en fin uke!

  • Reply Finalistene i frokostutfordringen! March 18, 2013 at 3:30 pm

    […] Egg og bacon for jålebukker fra Bollefrua […]

  • Reply Frokostoppskrifter December 31, 2013 at 12:01 pm

    […] Egg og bacon for jålebukker fra Bollefrua […]

  • Reply Oppskriftsonsdag: Frokost September 2, 2015 at 11:27 am

    […] Egg og bacon for jålebukker fra Bollefrua. […]

  • Leave a Reply to Oppskriftsonsdag: Frokost Cancel Reply