Bollefrua på bytur (London, baby, London!)

image_pdfimage_print

Jeg er hjemme etter noen fine dager i London. Der har jeg blant annet vært i et fabelaktig bryllup til en gammel, god venn som jeg ikke hadde sett på 11 år. Bryllupet ble feiret på en vakket økologisk gård utenfor byen og vi hadde strålende sol og blå himmel. Et annet høydepunkt var en fredagsmorgen helt for meg selv i Notting Hill. Jeg snublet over både the Hummingbird Bakery og en fantastisk kafe med mat som skal gjenskapes. Dessuten fant jeg helt tilfeldig en butikk med BARE kokebøker, The Cookbook shop. Gøy, altså.

The Cookbook shop

To glade, økologiske griser

The happy couple! (In wellies..)

Alltid godt å se igjen gamle venner!

Thanks for a fabulous time, guys. <3 u!

(Visited 122 times, 1 visits today)

KATEGORIER: Snikksnakk

No Comments

Leave a Reply