Tunfisksalat – deilig hjemmelaget pålegg

image_pdfimage_print

IMG_8891

 

Det er palmesøndag. Vi har vært i kirken og på Leos lekeland (les: regnvær!) og sånn går no dagan. Her kommer oppskrift på en tunfisksalat som du kan servere i påsken (eller when ever). Kjapt, billig og utrolig god i all sin enkelhet.

Tunfisksalat:

1 boks tunfisk i vann, avrent
2 ss creme fraiche, rømme, kesam e.l.
2 ss majones
0,5 liten boks mais, avrent
1 vårløk, finhakket
0,25-0,5 eple skrelt og i små terninger (kan sløyfes)
Litt sitronsaft
Salt og nykvernet pepper

Bland alle ingredienser i en bolle. Smak til med salt, pepper og sitronsaft. Spis med godt brød.

 

IMG_8872

 

(Visited 15,519 times, 6 visits today)

KATEGORIER: Brunch , Fisk , Frokost , Glutenfri , Kveldsmat , Lunsj , Pålegg

TAGGED AS:

2 Comments

  • Reply Lena Johansen March 13, 2018 at 8:40 pm

    Endelig en oppskrift på tunfisk salat som høres snadder ut. Så takk, gleder meg til og prøve 🙂

    • Reply bollefrua April 5, 2018 at 5:30 pm

      Så bra! Håper det smakte! 🤗

    Leave a Reply