En sommerdag hos Bollefrua

image_pdfimage_print

Det er blitt august og luften har fått et annet drag. Ennå er det sommerferie for meg og min familie, men snart kommer hverdagen dundrende som et travelt godstog. Men i dag har jeg lyst til å fortelle deg om en dag fra min sommer:

Det er mandag, det er juli og det er ferie. (Eller innimellom føles det i det minste litt som ferie). Jeg sitter i en sofa på en øy og spiser frossenpizza. Altså nå er den stekt, men du vet. 

I dag har jeg vært en monstermamma. Såpass ærlig må jeg være. En monstermamma som spiser frossenpizza, det blir vel knapt bedre enn det. Eller forresten. Jeg har spist en halv pakke kjeks også. Sånn kan det gå. 

Uansett. 

Midt i min monstemamma-som-spiser-frossenpizza-og-kjeks-dag måtte vi innom et kjøpesenter. 

Et kjøpesenter. 

Alene med tre barn som er spesialister i monstermammaterging? Dét gjør virkelig underverker for selvfølelsen. 

Derfor så jeg nok alt annet enn imøtekommende ut når en vilt fremmed ung jente kom bort til meg. Hva ville hun med monstermamma/cookiemonster-versjonen av meg? 

«Så utrolig fin kjole du har!»

Sa hun. 

Fy flate, så mye de ordene betydde for meg akkurat da! Det viktige var ikke komplimentet i seg selv, men det at noen fremmede brydde seg. 

Så min oppfordring til deg i dag er å spre litt mer kjærlighet. Og lag små fester i hverdagen. Livet er NÅ. 

(SÅ enkelt kan et fruktfat bli hakket frekkere. Bare sleng på litt kjeks og sjokolade).

 

(Visited 1 times, 1 visits today)

KATEGORIER: Barseltreff , Bær , Brunch , Kjeks , Sjokolade , Snacks

TAGGED AS:

2 Comments

 • Reply solveig vindenes August 11, 2018 at 8:25 am

  Det vil jeg bare si at jeg liker bloggen din – du har så mange gode oppskrifter, jeg har ikke prøvd alle da, men noen, og de har vært kjempegode. Jeg skal prøve flere – nå er jeg på jakt etter noen enkle kjeks/cookies.
  Men i tillegg så skriver du veldig godt, du skriver om viktige ting – sorg og glede – du beskriver situasjoner og følelser som ihvertfall jeg kjenner jeg meg igjen i. Og du gjør det på en måte som får meg til å le av det. Takk for bloggen du lager – skal følge den enda mere i høst 🙂 hilsen Solveig

  • Reply bollefrua August 12, 2018 at 6:14 pm

   Solveig! Tusen, tusen takk! You made my day <3

  Leave a Reply