Jordbær dyppet i sjokolade

image_pdfimage_print

På mange måter er livet mitt ganske komplisert. Jeg er alene med tre barn, har ekstremt lite fritid, er konstant sliten, jeg har en krevende (og morsom) jobb og en mamma som er veldig syk. Men egentlig er det også veldig enkelt: Jeg har mennesker rundt meg jeg elsker og noen som elsker meg. Og så har jeg jordbær dyppet i sjokolade! Dét er veldig enkelt, det! 

Du trenger:

1 kurv jordbær 

100 gram mørk eller melkesjokolade 

50 gram hvit sjokolade (evt erstatt med mørk)

kokosmasse (kan sløyfes)

Slik gjør du:

Smelt sjokolade over vannbad: ha litt vann i en kjele som du koker opp og så skrur varmen ned slik at det bare putrer. Sett en bolle på kjelen slik at den dekker hele kjelen uten at bollen kommer nedi vannet. Ha sjokoladen i bollen og rør litt i den til den har smeltet helt. 

Dekk en tallerken eller et brett med tinnfolie. 

Dypp jordbær i sjokolade og sett dem på brettet. De jordbærene jeg dypper i hvit sjokolade, ruller jeg også i kokos. 

Sett jordbærene kaldt så sjokoladen stivner. 

Kos deg. 

(Visited 1 times, 1 visits today)

2 Comments

 • Reply Cecilie October 9, 2018 at 12:14 pm

  Livet byr på mye og hvem lovet oss en dans på roser😝😝
  Det er vel utfordringene vi blir sterkere av🙌🏻
  Uansett godt å lese innlegget ditt og jeg skal ha jente kveld til helga og da skal disse jordbæra serveres🍓
  Klem C

  • Reply bollefrua October 21, 2018 at 7:03 pm

   Takk for hyggelig melding, kjære Cecilie! 🤗 Håper jentekvelden ble vellykket.

  Leave a Reply