Et innlegg om livet. Og litt om fårikål.

image_pdfimage_print

 

Ring, ring!

Hallo? Hei! Ja, det er Bollefrua som ringer. Beklager at du ikke har hørt fra meg på en stund. Det har bare vært så travelt i det siste. Og jo lenger jeg venter med å ringe, desto mer blir det å fortelle, også utsetter jeg det jo bare..

Hvordan jeg har det? Jo, stort sett ganske bra. Men er en del sliten. Full jobb og tre barn alene mesteparten av tiden.

Takk som spør. Barna har det fint. Tenk eldstemann blir tenåring i januar. Og mellomste har akkurat begynt i 5.klasse. Lillefrøkna er fire og trives i barnehagen. Vi har forresten fått et nytt familiemedlem! Han heter Anton. Og, nei da. Har ikke byttet ut kjæresten eller fått ny baby.. Anton er en hund vi låner/passer på fast basis og er verdens fineste og rareste lille skapning.

Med mamma? Huff. Jeg orker nesten ikke å snakke om det. Mamma kjenner meg snart ikke igjen. Hun bare ligger der. Det er bare veldig, veldig trist. Men jeg lagde fårikål til pappa forleden. Han er ganske skrøpelig, men helt klar og en god støtte.

Så bra at du fortsatt bruker bloggen! Ja, jeg baker jo og lager fortsatt mat. Mest hverdagsmat, selvfølgelig. Men det tar tid å få til gode bilder.. Du synes jeg burde senke kravene til meg selv? Kanskje du har rett. Og klart du kan få oppskriften på den fårikålen! Smakte akkurat som mamma sin. Inspirert av selveste Hellstrøms.

Sender den på melding.

Glad i deg!

Vi snakkes.

 

(Visited 1 times, 1 visits today)

1 Comment

  • Reply solveig vindenes October 30, 2019 at 9:37 pm

    Jeg svarer deg jeg, Bollefrue – for jeg har faktisk savnet innleggene dine. Kikket innom jevnlig. Men har all forståelse for at det ikke alltid blir skrevet. men jeg synes du skriver så godt, kjenner meg igjen i en del av det du skriver og kan godt forstå annet du beskriver. Kanskje beskriver du livet på en enkel og gjenkjennelig måte. med både humor og sårhet. Ihvertfall er bloggen din en av de sidene jeg kikker innom jevnlig. Og mammaen min hadde også alzheimer, så detvet jeg hvordan kjens. Takk for at du deler og takk for oppskriftene.
    Klem fra Solveig,

  • Leave a Reply