Et innlegg om livet. Og litt om fårikål.

image_pdfimage_print

 

Ring, ring!

Hallo? Hei! Ja, det er Bollefrua som ringer. Beklager at du ikke har hørt fra meg på en stund. Det har bare vært så travelt i det siste. Og jo lenger jeg venter med å ringe, desto mer blir det å fortelle, også utsetter jeg det jo bare..

Hvordan jeg har det? Jo, stort sett ganske bra. Men er en del sliten. Full jobb og tre barn alene mesteparten av tiden.

Takk som spør. Barna har det fint. Tenk eldstemann blir tenåring i januar. Og mellomste har akkurat begynt i 5.klasse. Lillefrøkna er fire og trives i barnehagen. Vi har forresten fått et nytt familiemedlem! Han heter Anton. Og, nei da. Har ikke byttet ut kjæresten eller fått ny baby.. Anton er en hund vi låner/passer på fast basis og er verdens fineste og rareste lille skapning.

Med mamma? Huff. Jeg orker nesten ikke å snakke om det. Mamma kjenner meg snart ikke igjen. Hun bare ligger der. Det er bare veldig, veldig trist. Men jeg lagde fårikål til pappa forleden. Han er ganske skrøpelig, men helt klar og en god støtte.

Så bra at du fortsatt bruker bloggen! Ja, jeg baker jo og lager fortsatt mat. Mest hverdagsmat, selvfølgelig. Men det tar tid å få til gode bilder.. Du synes jeg burde senke kravene til meg selv? Kanskje du har rett. Og klart du kan få oppskriften på den fårikålen! Smakte akkurat som mamma sin. Inspirert av selveste Hellstrøms.

Sender den på melding.

Glad i deg!

Vi snakkes.

 

(Visited 1 times, 1 visits today)

8 Comments

 • Reply Benedicte Kivle October 5, 2019 at 6:24 pm

  Får i kål er aldri feil på høsten ♥️♥️♥️♥️

  • Reply bollefrua January 6, 2020 at 5:57 pm

   Helt enig! ❤️

 • Reply Hege October 6, 2019 at 9:18 pm

  Jeg synes du er fantastisk👍Og det som er sårt er sårr, ondt gjør ondt, men fy fader så kul flokk du har, og fårikålen, ah, den må vi teste ut i generasjonsboligen❤️Digger at du blogger igjen 😘 Flinka👏😊

  • Reply bollefrua January 6, 2020 at 5:58 pm

   Tusen takk, skjønne deg ❤️

 • Reply IA October 18, 2019 at 10:17 pm

  Vær ekstra glad i deg selv.
  Fårikål er godt, jeg skal lage det i morgen.
  Høstklem med livets mange farger til deg.

  • Reply bollefrua January 6, 2020 at 5:58 pm

   Tusen takk for gode ord. ❤️

 • Reply solveig vindenes October 30, 2019 at 9:37 pm

  Jeg svarer deg jeg, Bollefrue – for jeg har faktisk savnet innleggene dine. Kikket innom jevnlig. Men har all forståelse for at det ikke alltid blir skrevet. men jeg synes du skriver så godt, kjenner meg igjen i en del av det du skriver og kan godt forstå annet du beskriver. Kanskje beskriver du livet på en enkel og gjenkjennelig måte. med både humor og sårhet. Ihvertfall er bloggen din en av de sidene jeg kikker innom jevnlig. Og mammaen min hadde også alzheimer, så detvet jeg hvordan kjens. Takk for at du deler og takk for oppskriftene.
  Klem fra Solveig,

  • Reply bollefrua January 6, 2020 at 6:07 pm

   Tusen takk for hyggelig melding. ❤️ Livet har vært tungt og travelt siste året, men håper virkelig å blåse liv i bloggen igjen. Alt godt til deg i det nye året. Klem fra Astrid

  Leave a Reply