Ikke bare Bollefrue, nå også “Miss May”

image_pdfimage_print

Jada, du leste riktig. Bollefrua har blitt kalenderpike! 🙂 Ikke Pinup-kalender, riktig nok, men i Coops matkalender. Coop arrangerte nemlig en konkurranse i samarbeid med Matbloggsentralen hvor de ønsket seg hverdagsretter til sin årskalender. Det kom inn 522 bidrag og Bollefrua ble altså med blant de 12 som ble trukket ut.

For å se mitt vinnerbidrag, så trykk på dette bildet:

 

 

Bidragene ble premiert og får altså en plass (med bilde, oppskrift og link til bloggen) i kalenderen som blir sendt ut til alle Coops medlemmer. Stor stas! 🙂

(Visited 207 times, 1 visits today)

KATEGORIER: Snikksnakk

TAGGED AS:

1 Comment

  • Reply Bollefruas 15 minutes of fame « Bollefrua December 27, 2012 at 9:10 pm

    […] Bollefrua i en konkurranse fra Coop om en plass i deres matkalender. Du kan lese mer om dette her. Gjett om jeg ble glad da jeg ble vinneren av mai måned med min Pavlova! Omtrent som en nykåret […]

  • Leave a Reply