Bollefrua hjelper deg: Taste of Oslo

image_pdfimage_print

I går var Bollefrua, i regi av Matbloggsentralen, VIP-gjest på den ferske matfestivalen Taste of Oslo.

“Fra starten i 2004 i London har ”Taste Festivals” gått sin seiersgang over hele verden. I år arrangeres festivalen i hele 19 land, – og endelig i Oslo i dagene fra 29. august til 1. september. På matfestivalen kan publikum oppleve kokkeskole, gode viner, gourmet opplevelser og et dusin med kjendiskokker som vil lære bort sin kokkekunst! Michelin-kokker vil stå side om side med kjendiskokker for å tilberede luksuriøse retter og blant annet Eyvind Hellstrøm og Terje Ness er bekreftet til festivalen.” (Hentet fra pressemeldingen før festivalen).

20130830-203326.jpg

Vi var en liten, fin gjeng som møttes og vi fikk først en hyggelig omvisning på festivalområdet. Etterpå hadde vi tid til å kjøpe forskjellige små retter (min favoritt var syrlig eplemos med karamellsaus, friske eplebiter, litt rømme og crumblekrønsj) og gjøre oss kjent med de ulike standsene. Det meste kostet penger, men det var også noen smaksprøver. Det store høydepunktet var kokkekurset hvor vi fikk kokkelere litt alla masterchef.

20130830-205830.jpg

Menyen var lammekjøttboller og couscoussalat.

20130830-205957.jpg

Kul opplevelse. Digg mat.

Jeg avsluttet kvelden på “Electrolux Taste Theatre” hvor en kokk demonstrerte hvordan man lager perfekt sashimi.
Publikum fikk stille spørsmål og smake på resultatet. Kjempegøy! Disse forestillingene er inkludert i prisen og er vel verdt turen.

20130830-210720.jpg

Alt i alt en fin kveld og jeg tror absolutt jeg kommer tilbake neste år.

God fredagskveld til dere alle! 🙂

20130830-211501.jpg

(Visited 69 times, 1 visits today)

No Comments

Leave a Reply