Bollefruas nyttårskavalkade

image_pdfimage_print

nyttår 001

Godt nyttår! Og takk for det gamle. Det er 1.januar og tid for både ettertanke og fremtidsplaner. Selv er jeg alltid litt vemodig første nyttårsdag. Jeg tenker at jeg ikke har utrettet nok i året som har gått. Eller at det er dumt at julen er over og at hverdagen begynner igjen. Også lager jeg nyttårsforsetter. Osv. Men nok av det. Det nye året kommer jo med løfter også! Vi skal få en skolegutt. Og pusse opp. Og ute i blomsterbedet så jeg spirer som stakk opp av jorda i dag. (Sov du vesle spireung, ennå er det vinter. Enn så lenge).

I går var vi på besøk hos gode venner og hadde det veldig hyggelig. Vi spiste god mat, selvfølgelig. Først hadde Bollefrua laget nyttårstapas som vi spiste da vi kom. Senere da barna sov, spiste vi ikke mindre enn to forretter (sashimi og vårruller), elggryte og rotmos til hovedrett og hvit sjokoladeiskake til dessert. Bra kveld!

IMG_3525

IMG_3553

Bollefrua og venninnen hennes

Bollefrua og venninnen hennes

IMG_3598

IMG_3595

nyttår

(Visited 136 times, 1 visits today)

KATEGORIER: Snikksnakk

No Comments

Leave a Reply