Ukemeny – en Bollefrue bekjenner

image_pdfimage_print

Hei! Har du hatt en fin helg? Min har vært avslappende og fin (ok, da. Litt suring og krangling innimellom) og her er noen bilder:

IMG_3744[1]

 

IMG_3747[1]

Sesongens siste grill og badings

 

IMG_3748[1]

Skal jeg blåse deg på kinnet, mamma?

 

Over til det jeg egentlig skulle snakke om. Jeg sier det like godt som sist: jeg liker ikke ukemenyinnlegg. Hovedgrunnen til dette er at jeg selv er så sabla dårlig på å planlegge måltider i forkant av uken. I sommerhalvåret er vi dessuten som regel bortreist i helgene, så jeg får liksom hverken handlet eller summet meg før mandagen banker på døra og vil inn. Jeg synes også at det er skikkelig tøysete å legge ut ukemenyen søndag kveld. Ingen som kan handle da, vel!? Men det betyr ikke at jeg ikke ønsker å forbedre meg, tvert i mot! Drømmen min er å bli en organisert og harmonisk mor som alltid har middagsplanen klar. Så hvis du er en slik en, kan du jo hente inspirasjon herfra:

Dobbeltmoralsk ukemeny:

 

Mandag:

Kjapp og supergod linsesuppe:

Smakfull linsesuppe med lettlagde parmesanstenger

NB: Gjør rask forberedelse til morgendagens fiskegrateng!

 

IMG_3333

 

Tirsdag:

Hjemmelaget fiskegrateng? JUST DO IT.

 

Onsdag:

Digg thaisalat.

Lun thaisalat – perfekt høstmat

 

Torsdag:

Thaifiskekaker

Fruens thai-fiskekaker (en helt overkommelig oppskrift)

IMG_1678[1]

 

Fredag:

Nachos!

Nachosbonanza med guacamole og bønne- og maissalat.

 

Lørdag:

Pizza, seff.

Pepperonipizza

 

Søndag:

Sunne og dødsgode rødbetburgere:

Rødbetburgere med grovbrød og yoghurtdressing

 

 

IMG_4952

 

Bollefruas ukemeny må selvsagt inkludere bakst! To forslag får du her, grove bananmuffins og fabelaktige olivenbrød:

Grove bananmuffins/Banana muffins – (Bollefrua, now also in English)

Olivenbrød

 

 

(Visited 809 times, 2 visits today)

KATEGORIER: Snikksnakk , Ukemeny

No Comments

Leave a Reply