Da Bollefrua møtte Stangekyllingen

image_pdfimage_print

For en stund siden arrangerte Matbloggsentralen en Give away på vegne av Stangeriet.

 

IMG_2947

 

Ti heldige ble trukket ut til å vinne en goodiebag fra Stangeriet og Bollefrua var en av dem! Forleden var jeg innom Mathallen og hentet masse godsaker som jeg har kokkelert med i helgen og produkter som jeg kommer til å ha mye glede av fremover. Forhåpentligvis Bollefruelesere også!

IMG_2945

Stangerietgutta

 

IMG_2948

And the winner is…

 

Ikke bli overrasket hvis det kommer noen kyllingrelaterte oppskrifter på bloggen denne uken, for å si det sånn. 😉

 

IMG_2946

 

I tillegg til kylling selger Stangeriet alt mulig godt man kan trenge for å servere et skikkelig godt måltid og det er også mulig å kjøpe deilig lunsj der. Verdt turen!

 

IMG_4377

Goodie goodiebag!

Posen med det rare i inneholdt følgende snadder: Ett ramsløkmarinert Stange kyllingbryst, to utbenede kyllinglår, en Panna Cotta dessert og en Creme Brulee, en rødvinssaus, to forskjellige poser med risottoris, pasta, brunostsjokolade(!), polkagriser, soppsalt, ramsløk på glass OG olivenolje. Jippi!

IMG_2949

Litt etterlengtet alenetid på Mathallen. Anbefales!

Ha en finfin søndagskveld!

(Visited 133 times, 1 visits today)

2 Comments

  • Reply Ramsløkmarinert kyllingbryst fra Stange med stuet mais og spicy barbecuesaus « Bollefrua February 18, 2013 at 11:57 am

    […] derfra hadde ikke ramsløkmarinert kyllingbryst, men siden jeg hadde vært så heldig å ha fått et fra Stangeriet, brukte jeg det. Ramsløk minner om hvitløk og gir en utrolig god smak til feks […]

  • Reply Ovnsstekte kyllinglår med søtpotetmos – Stange style « Bollefrua February 21, 2013 at 3:39 pm

    […] kommer ukens andre kyllingoppskrift. Eller den toende som elevene mine pleier å si. I min goodiebag fra Stangeriet lå det nemlig to utbenede kyllinglår som ventet på å få realisert seg her i […]

  • Leave a Reply