Det skjedde i de dager at Matbloggsentralen (i samarbeid med Nortura) inviterte til matbloggtreff hos Andreas Viestad på Geitmyra gård. Gården ligger idyllisk til, midt i tjukkeste Oslo (selvmotsigelse, tror du? Nope).
Jeg hadde god tid da GPS’en ga signal om at jeg var fremme, og satt litt i bilen for å ikke komme pinlig tidlig. Men da det endelig var på tide å gå, viste det seg selvsagt at jeg IKKE var på helt riktig sted. Så hvis du skal til Geitmyra en vakker dag (og det bør du), så beregn nok tid for den ligger litt gjemt, som en hemmelig hage.
Hovedanledningen til sammenkomsten var at Gilde i disse dager lanserer en ny, langtidsmodnet spekeskinke, nemlig Æra. Andreas (som forøvrig er en kunnskapssrik og kul fyr) har vært i Spania og hentet inspirasjon. Han lagde SINNSYKT god mat med den deilige skinken som en sentral ingrediens og jeg hadde heldigvis IKKE spist middag før jeg kom. 😉
Takk til Nortura, Andreas Viestad, Matbloggsentralen og alle de som var med, for en fortreffelig aften!
5 Comments
Hei og takk for sist, hyggelig å møte deg.
Fint innlegg:)
Klem
Liza
Takk i like måte, Liza!:) Rappa listen din over matbloggere som var med, fint å fremheve hverandre. 🙂 Fortsatt god helg, Liza. Klem!
[…] fylles med hva som helst, men jeg hadde fått noen deilige spekeskiver fra Gilde på forrige ukes matbloggtreff og hadde lyst til å bruke […]
[…] jeg av Andreas Viestad da jeg var på Geitmyra gård, for en tid tilbake. Mer om det kan du lese her. Idèen er like enkel som den er rask og dessuten svært […]
[…] den lille spekeskinkebonanzaen hjemme hos Andreas Viestad, har jeg hatt et lite lager av spekeskinke i kjøleskapet. Nice! Jeg […]