Tema kveldskos: Krydderpopcorn

image_pdfimage_print

Jeg er lærer. Jeg liker jobben min. Jeg har verdens beste elever. Nå er det tid for utviklingssamtaler og jeg skal vurdere alle 21. I et skjema på åtte sider. Det blir mange sene jobbkvelder.

Nå sitter jeg her og kjenner på at jeg er GLAD for at jeg ikke skal bli vurdert over åtte sider, det ville ikke vært et vakkert skue.

IMG_7366

Bollefruas karakterkort høst 2013:

Mamma: m/g

Kone: g/m

Gym: ng

Språk: m-

Matte: g-

Heimkunnskap: m

Religion: m+

Selvkontroll: ng+

Orden: g-

Oppførsel: g+

Sånn ut på kvelden, hender det at jeg trenger ny giv. Ikke bare når jeg jobber, det er rett og slett hyggelig å kose seg litt! Bollefrua har et nytt tema, nemlig kveldskos. Første innslag er dette popcornet med en ny og litt julete vri. Perfekt for mørke november og desemberkvelder!

Krydderpopcorn:

(en middels stor bolle)

100 gram upoppede popcornkjerner

1-2 ss solsikkeolje

1 ts kanel

1 ts cumin

1 ts paprikapulver (jeg brukte røkt)

25 gram usaltet smør

2 ts sukker

0,5 ts salt

Ha olje i en tykkbunnet kjele og sett varmen på maks. Ha kjerner i ganske raskt og hiv på lokket. Du vil snart høre at det begynner å poppe. Rist på kjelen innimellom. Når det begynner å poppe sjeldnere, må du ta gryten av varmen og helle popcornet i en stor bolle. Smelt smør og bland inn krydder, sukker og salt. Ha smørblandingen over popcornet og bland GODT. Kos deg! <3

IMG_7370

Ikke bare jobb, litt påfyll også. I dobbel forstand. 😉

(Visited 204 times, 1 visits today)

KATEGORIER: Comfortfood , Glutenfri , Jul , Kveldskos , Snacks , Tema

TAGGED AS:

2 Comments

  • Reply Marianne de Bourg November 15, 2013 at 6:24 pm

    Så hyggelig (eller kos) med tema kveldskos. Jeg gleder meg! 🙂

    • Reply bollefrua November 16, 2013 at 11:42 am

      Takk, søta! Kom gjerne med ideer!

    Leave a Reply