Bollefrua: to år som Bloggefrue!

image_pdfimage_print
Fotograf: Baard Næss

Fotograf: Baard Næss

Jepp! To år, da gitt! Bollefrua gir meg mye glede, kos, kalorier og, ikke minst, introduserer hun meg for mange hyggelige bekjentskap. Inkludert alle dere fantastisk fine som faktisk holder ut med meg leser det jeg skriver. <3

Hva kan jeg si for å oppsummere året? Bra år! Bloggen har per dags dato hatt 687 967 visninger, jeg synes det er mye. Beste dagen var 14 april med 7407 visninger. Mennesker fra 120 land (what?!) har snublet innom frua og dette blir innlegg nr 370.

De mest populære innleggene er oftest gjærbakst. Flaks at det er det jeg liker aller best! Her kommer noen av mine favoritter fra året som gikk. Kanskje du får lyst til å lage noe? 🙂 (Klikk på bildet for å komme til innleggene)

 

 

IMG_7574

Hjertebrød!

 

IMG_8669

Cookies med nutella, centersjokolade og havsalt..

 

IMG_7304

Minisjokoladeostekake

 

 

 

IMG_8658

Det beste kneippbrødet! (Har blitt en gjenganger hos oss)

 

 

 

IMG_8997

Marengsrullekake med hasselnøtter og nutellakrem

 

Takk for at du henger med!

Stor klem fra Astrid <3

(Visited 120 times, 1 visits today)

KATEGORIER: Snikksnakk

4 Comments

 • Reply Ida July 1, 2014 at 11:54 am

  GRATULERER! Og takk for utrolig fin bake-inpirasjon! Jeg feirer Bollefruas 2-års dag med å bake et arsenal av “helt sjef” rundstykkene, som gutta skal ha med til alle på avdelingene i morgen 🙂

  • Reply bollefrua July 2, 2014 at 10:11 pm

   Fy fillern, du er jo den bakedronningen! Heldige gutter du har:) Og heldig barnehage;)

 • Reply Marianne / Ingeniørfruen July 4, 2014 at 8:38 am

  Gratulerer! Og fortsatt god sommer <3

  • Reply bollefrua July 6, 2014 at 10:25 am

   Takk! <3 Håper du koser deg!

  Leave a Reply